Børge Strand

Kort presentasjon


Jeg er født og oppvokst i Trondheim ( 1974 ). Har de siste årene bodd på Lademoen og har eget atelier på Lade hvor jeg skaper abstrakte og naturalistiske landskapsmaleri.

Har alltid likt å tegne så lenge jeg kan huske. Valgte derfor tegning/form/farge som studieretning på videregående skole. Interessen for form og farge har siden fulgt meg hele livet. Både når det gjelder kunst, interiør, design og arkitektur.

 I 1999  ble jeg lam fra nakken og ned etter at en blodåre (aneurisme) sprakk i nakken. Noe som førte til et langt sykehusopphold og en høy lammelse.  Sitter i en elektrisk rullestol og har i dag fått god funksjon i venstre hånd. 

Da interessen for maling aldri forsvant, så tok jeg kunstskole i voksen alder ( 2004 ) og har i dag etablert meg med atelier i Ladebekken 50. 

Intervju med Adresseavisen i atelieret mitt kan leses ved å trykke på vedlagte pdf, word dokument eller linken under.Det er her du kan begynne å skrive din tekst. Det er bare å klikke og sette i gang. Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat.